РФ випустила по Україні понад 100 ракет різних типів та близько сотні «шахедів»

Новини Вінниці Новини України

«Зараз по всій країні триває ліквідація наслідків російського удару. Це був один з найбільших ударів – комбінований. Більше сотні ракет різних типів та близько сотні «шахедів». І як більшість попередніх російських ударів, цей такий же підлий, націлений на критичну цивільну інфраструктуру. По більшості наших регіонів, від Харківщини та Києва до Одеси і західних областей. На жаль, є загиблі. Є десятки поранених — усім надається необхідна допомога». Про це повідомляє Президент України.

На Київщині троє людей отримали травми, серед них — пʼятимісячна дитина. Станом на 12:00 зазнали пошкоджень 22 приватні будинки та один будинок зруйновано. Про це повідомляє Нацполіція.

Росіяни влучили в об’єкт інфраструктури на Івано-Франківщині. Через обстріл травмовані троє людей. Про це повідомила керівниця тамтешньої ОВА Онищук.

На Сумщині є влучання в обʼєкт залізничної інфраструктури. Пошкоджено контактну мережу та будівлі, поранено помічника машиніста. Усі рейси, які тимчасово зупинили внаслідок російської масованої атаки, вже підхопили резервні тепловози, поїзди продовжують рух. Про це повідомили в Укрзалізниці.

На Одещині через атаку постраждали семеро людей, серед них троє дітей— 10-річний і 7-річний хлопчики та 10-річна дівчинка. Про це пише Суспільне з посиланням на поліцію. 

На Житомирщині пошкоджені житлові будинки та обʼєкти критичної інфраструктури, загинула жінка. Про це повідомляють у Житомирській обласній військовій адміністрації.

На Дніпропетровщині загинув чоловік 1955 року народження, ще одну людину вдалося врятувати. У Дніпровському районі сталося влучання по дачному кооперативу. Зруйновано два дачні будинки, пошкоджено чотири будинки та господарча споруда. Також сталася пожежа. Горів дачний будинок та трава на площі 50 кв.м. Про це повідомляє ДСНС.

Нагадаємо, з самого ранку під час чергового масованого ракетного обстрілу вибухи вже пролунали у Києві, Харкові, Вінниці, Одесі, Луцьку, Кривому Розі та інших містах.

Внаслідок атаки в Луцьку пошкоджено багатоквартирний будинок. Також мер міста повідомляє про ураження об’єкта інфраструктури. Вже відомо про одного загиблого. Станом на зараз пожежу у будинку загасили.

Що з відключеннями світла? Укренерго надав розпорядження ввести екстрені відключення світла. Зараз графіки, які можуть спрогнозувати заздалегідь, не діють. У постраждалих регіонах розгортатимуть за потреба Пункти Незламності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *