Уряд розширив перелік послуг у ЦНАП — подробиці

Новини Вінниці

В Україні продовжують розширювати перелік сервісів у Центрах надання адмінпослуг. Таким чином усі категорії громадян зможуть оформляти документи в одній локації. Уряд ухвалив розпорядження про надання нових послуг у ЦНАП, інформує “Дім” з посиланням на повідомлення Міністерства цифрової трансформації України. 

У Центрах надання адмінпослуг незабаром з’являться нові сервіси для осіб, які перебували в полоні. Вони зможуть стати на облік для отримання санаторно-курортного лікування чи подання заявки на компенсацію вартості такого лікування, якщо оплатили його самостійно.

Також до ЦНАП зможуть звертатися люди, які мають право на пільгу, а також члени їхніх сімей чи опікуни зможуть внести свої дані до Реєстру пільговиків.

Також батьки чи інші законні представники дітей, які навчаються в освітніх закладах на територіях радіоактивного забруднення, та дітей з інвалідністю, пов’язаною з наслідками Чорнобильської катастрофи, і не харчуються в їдальнях цих закладів, зможуть оформити щомісячну грошову компенсацію.

Джерело: https://kanaldim.tv/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *