В Одесі відвідувач ветклініки облаяв лікаря-ветерана ЗСУ, а потім перепросив і сказав, що “не помітив протезів”

Новини України

У ветеринарній клініці 3 липня чоловік облаяв лікаря Олексія Притулу, який є ветераном Збройних сил України й має протези. Про це лікар розповів в Instagram.

“Це відбулося сьогодні, під час мого звичайного робочого ранку… [Цим відео] можна буде ілюструвати пости про підводні камені на шляху до повернення ветеранів з інвалідністю до роботи й звичайного життя”, – написав лікар і опублікував відео.

На ньому видно, що відвідувач привів свого собаку і сказав, що у тварини щось схоже на лишай. На прохання розвернути тварину іншим боком, щоб лікар краще роздивився проблему, чоловік запитав: “А ви не можете [підійти й] подивитися?”. На це ветеран, який сидів за столом, розвернувся у кріслі й показав, що в нього протези. У відповідь відвідувач вигукнув: “Пішов тоді ти нах…й, п…дар, бл…дь” і пішов.

Притула зазначив, що йому відоме ім’я й прізвище чоловіка, але він сумнівається, що його можна притягнути до відповідальності.

Пізніше поліція Одеської області повідомила, що відвідувача ветклініки притягнули до відповідальності. Зазначають, що правоохоронці дізналися про цей випадок під час моніторингу соцмереж. Вони приїхали у клініку, де прийняли заяву від потерпілого. Порушником виявився 38-річний одесит, стосовно нього склали адміністративний протокол за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство). Свою провину він визнав і вже попросив вибачення в потерпілого, зазначили в поліції.

Відео з вибаченнями Притула виклав в Instagram. На ньому чоловік каже, що “не помітив” протезів, оскільки лікар сидів за столом. Однак той вибачень не прийняв.

Перед цим до порушника додому приходили активісти, але він не відкрив їм дверей. Відео опублікував громадський діяч Дем’ян Ганул. 

Джерело: gordonua.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *