На Київщині вже добу триває ліквідація пожежі, яка виникла унаслідок атаки РФ – ДСНС

Новини України Топ Фото дня

У Київській області станом на 7:00 13 червня, триває ліквідація пожежі на промисловому підприємстві, спричинена російською атакою, повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

«На місці працюють 249 чоловік особового складу, 98 одиниць техніки, чотири пожежні потяги», – кажуть рятувальники.

Київська обласна військова адміністрація вчора повідомила про пожежу на промисловому об’єкті у Київській області, яка виникла внаслідок російської повітряної атаки. Також постраждали три приватні будинки, один із яких згорів вщент. Одному пораненому внаслідок падіння уламків надали допомогу на місці.

У Повітряних силах вранці, 12 червня, повідомили, що російські війська вночі завдали ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши ракети повітряного й наземного базування, а також ударні безпілотники, загалом – 30 засобів.

29 цілей вдалося збити (одну аеробалістичну ракету Х-47М2 «Кинджал»; чотири крилаті ракети Х-101/Х-555; 24 ударні БпЛА типу Shahed-131/136), повідомили військові.

Протиповітряна оборона працювала у Київській, Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській, Харківській, Вінницькій областях.

Джерело: radiosvoboda.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *