Вінницькі волонтери виготовляють ліжка-трансформери для оборонців

Новини Вінниці Топ Фото дня

Ліжка-трансформери для військових виготовляють волонтери з села Капустяни Тростянецької громади. Це дев’яте за рахунком, розповів Суспільному волонтер Володимир Щербань.

Мобільні ліжка виготовляють із деревини, тканини та металевих кріплень. Тканину надали литовські волонтери, з іншими матеріалами допомагають небайдужі, або ж купують власним коштом, сказав Володимир.

“Дівчата наші шиють із Демківки та Капустян. Рейки ми тут самі по місцю займаємось. У нас рейки робить столяр місцевий”, — розповів волонтер.

Готові комплектуючі до ліжка Володимир складає у волонтерському центрі, який у Капустянах створили 2023-го. Довжина ліжка — 2 м. 10 см, ширина — 80 см. Одне складає день.

Зі збором ліжка Володимиру Щербаню допомагає інший волонтер Руслан. Суспільному розповів, коли є час приходить підсобити, а ще донатить.

Важить мобільне ліжко-трансформер маже 6 кілограмів. У складеному вигляді може вміститися у рюкзак. Нині комплектуючих є на 5 таких ліжок. Тож, тростянецькі волонтери просять небайдужих про допомогу, бо запитів від військових вистачає.

Джерело: suspilne.media

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *