«Русскій воєнний флот – до дна»: «Укрпошта» випустить третю серію марок, присвячену знищенню Чорноморського флоту РФ

Новини Вінниці Новини України

«Укрпошта»  оголосила про випуск нової марки з серії «Русскій воєнний корабль, іді…». Вона буде присвячена знищенню кораблів Чорноморського флоту Росії.

Про це у Фейсбуці повідомив генеральний директор «Укрпошти” Ігор Смілянський.

«Друзі, ми довго готували цю марку і довго вагались вночі, чи випускати її сьогодні, враховуючи події в Одесі. Але вирішили, що саме сьогодні важливо оголосити про її вихід. Марки, яка оголошується в «чистий четвер»  і присвячена очищенню нашого Чорного моря від окупантів – «русскій воєнний флот – до дна!» . Звучить, як тост, і це правда» , – зазначив він.

Нова серія марок

На марці зображені кораблі, що були знищені або пошкоджені нашими ЗСУ, ВМС, ГУР та СБУ. Крім того, там також невипадково є зображення єдиного, поки не до кінця враженого російського корабля «Адмірал Макаров» .

Марка Укрпошти "русскій воєнний флот – до дна!"

«Як ви пам’ятаєте, наші марки пророчі, тож, що з ним буде після випуску марки – не важко здогадатись. Це ж 3 марка в серії «Русскій воєнний корабль, іді…» , аркуш «Русскій воєнний корабль…всьо!» , і тепер «Русскій воєнний флот – до дна» . А Бог любить трійцю» , – наголосив гендиректор Укрпошти.

Джерело: https://censor.net/ua/p3487392

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *