Підсилення Сил оборони: оголошено про створення третьої бойової бригади прикордонників

Новини Вінниці Новини України

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко у День прикордонника України оголосив про створення вже третьої бойової бригади Держприкордонслужби “Гарт”. Дві бригади “Сталевий кордон” та “Помста” продовжують нищити противника.

“Сьогодні — День прикордонника України. Професійне свято тих, хто віддано захищає та обороняє наш державний кордон. Прикордонники відважно проявили себе в боях у 2014-му році. І дотепер прикордонні загони та сформовані бойові бригади Гвардії Наступу “Сталевий кордон” і “Помста” продовжують бити ворога, демонструючи неабияку міць та витримку”, – привітав Клименко прикордонників з професійним святом.

Міністр наголосив про створення вже третьої бригади ДПСУ – “Гарт”

“Символічно саме сьогодні оголосити про створення третьої бойової бригади Держприкордонслужби – “Гарт”, бійці якої вже підсилюють Сили оборони на східних рубежах”, – зазначив він.

Нагадаємо, в останній день квітня Україна вшановує героїв-прикордонників, які першими зустріли російських окупантів уранці 24 лютого 2022 року. Президент України Володимир Зеленський та Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у День прикордонника привітали бійців з професійним святом.

Раніше “Флот 2017” писав, що Верховна Рада ухвалила закон про збільшення чисельності Державної прикордонної служби України на 15 тисяч військовослужбовців.

Про це Ігор Клименко поінформував у Telegram-каналі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *