Кросівки – ідеальне взуття під будь-які умови

Новини Вінниці Статті

Популярність кросівок обумовлена їхньою універсальністю, практичністю та зручністю під час ходьби. Крім того візуально таке взуття красиве та оригінальне, відображає стиль та спосіб життя людини. Різноманітність моделей дозволить вибрати кросівки для занять спортом, бігом, повсякденної ходьби та навіть особливих випадків.

Кожна з моделей підходитиме під задані умови та вимоги. Вибираючи кросівки чоловічі необхідно визначити тип взуття, виконання, колір, функціональність і розмір. З усіма пропозиціями можна ознайомитись в інтернет-магазині «INTERTOP», де представлений великий каталог спортивного взуття з можливістю використовувати фільтри для остаточного вибору та покупки.

Види кросівок

Багато хто думає, що всі кросівки універсальні, але це не так. Виробники пропонують кілька різновидів під різні умови використання та завдання:

  1. Повсякденні. Мають відмінний баланс, практичні та технологічні кросівки, що підходять під штани, джинси, шорти та інші види одягу залежно від сезону. Найчастіше виготовляються із натуральної шкіри або замінника;
  2. Бігові. Основний упор зроблений на стійку, але м’яку підошву, створюючи амортизаційний ефект. Верх таких кросівок, як правило, дихає, щоб відводити тепло та вологу;
  3. Суворі моделі. Кросівки на кожен день у стилі casual. Вони мають силует, що облягає, підошва не роздута в розмірах, компактно і стильно виглядають;
  4. Ігрові моделі. Кросівки для занять різними видами спорту, виконуються із міцного синтетичного матеріалу, відрізняються підвищеною зносостійкістю;
  5. Моделі для трекінгу та хайкінгу. Посилені моделі кросівок із захистом ноги мають жорстку підошву з хорошим протектором, а також покриті мембраною, щоб відштовхувати воду, вологу і бруд.

Залишається лише визначитися з оптимальним варіантом взуття на основі запитів та бюджету. Якщо розглядати кросівки жіночі, то вони також мають такий поділ на категорії. Єдина відмінність у більшій кількості кросівок, які оформлені у яскравих відтінках з доповненням принтів та різних візерунків.

Кросівки по сезону

Під суворі холоди придумані кросівки, що мають утеплювач із штучних чи натуральних матеріалів. Крім того, такі моделі найчастіше високі, що додатково дозволить використовувати шнурівку і попередити попадання снігу всередину. Зовні вони виглядають як звичайні демісезонні кросівки. Літні моделі доповнюються легкою сіткою як верх, щоб вони продувались, і була можливість відводити зайву вологу. Залишається лише визначитися із зовнішнім виглядом та підібрати оптимальний розмір.

Де купити кросівки?

Великий асортимент пропозицій представлений в інтернет-магазині «INTERTOP», що дозволить відшукати найкращі моделі під свої запити та уподобання. Наявність фільтра дозволяє зробити вибірку, визначаючи розмір, бюджет на купівлю, вид кросівок, матеріал верху та багато іншого.

Додатково із вибором допоможе визначитися команда консультантів. Діє доставка Україною і якщо кросівки не підійшли за розміром, то без проблем можна оформити повернення та отримати те, що підійде для ноги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *