Найкращі коктейлі з Хересом

Новини Вінниці Статті

Коктейлі можна робити практично з будь-якого алкоголю: від пива до горілки. Херес не є винятком. Напій має багатий і складний смаковий профіль з виразними нотами фруктів, горіхів, карамелі, спецій. Це дозволяє отримувати смачні мікси.

Андалусія

Покататися на чудових скакунах, стати глядачем захоплюючих поєдинків бугаїв та красивого фламенко можна, відвідавши Андалусію в Іспанії. Також легко відчути атмосферу іспанського регіону, приготувавши однойменний напій. Знадобляться:

  1. по 15 мл коньяку та рому;
  2. 60 мл Зересу;
  3. пара крапель бальзаму.

Всі інгредієнти змішуються в блендері та переливаються у келих. Можна замовити усі складові онлайн. Щоб купити Херес з доставкою, потрібноознайомитись з асортиментом каталогу Маудау та вибрати сухий варіант напою.

Божевільний фін

Напій характеризується унікальним смаком. Для його приготування потрібні:

  1. 20 мл Хересу;
  2. 30 мл горілки;
  3. 10 мл лікеру Куантро;
  4. половина чайної ложки соку лимона.

Усі компоненти додаються до шейкеру, наповненого на 50% льодом. Суміш проціджується, переливається у келих та прикрашається коктейльною вишнею.

Талісман

Незважаючи на високу міцність, коктейль характеризується м’якістю смаку. Він сподобається представникам як чоловічої, так і жіночої статі. Мікс складається із:

  1. 45 мл горілки;
  2. 15 мл солодкого Хересу;
  3. 15 мл вермуту.

Інгредієнти перемішуються та переливаються в келих з крижаними кубиками. Останній штрих — додавання цедри лимона.

Севілья

Севілья є центром Андалусії, батьківщиною фламенко. Приготувавши однойменний коктейль, можна створити по-справжньому романтичну атмосферу. Перелік інгредієнтів:

  1. по 30 мл Хересу та джину;
  2. по 15 мл соку лимона та ананасу;
  3. половина чайної ложки цукрового сиропу.

Складові міксу змішуються в шейкері з додаванням льоду. Міцність напою становить приблизно 18 градусів, проте не варто надто захоплюватися Севільєю — коктейль швидко викликає сп’яніння.

Північноамериканець

Напій має зухвалий смак, у якому відчувається пекучість. Це пов’язано з тим, що одна порція містить 40 мл текіли. Також потрібно 10 мл Хересу. Замовити складові можна на сайті Маудау, який пропонує великий вибір алкоголю. Коктейль доречно доповнювати скибочкою лимону.

Арлекін

Яскравий напій здатний принести веселощі на будь-яку вечірку. Знадобляться:

  1. по 30 мл віскі та Хересу;
  2. по 5 мл соку апельсина та лимона;
  3. чайна ложка цукрового сиропу.

Міцність Арлекіна дорівнює приблизно 25 градусам, тому пити коктейль потрібно дуже обережно. Представлені рецепти напоїв з Хересом допоможуть зробити будь-який захід веселішим та привнести атмосферу Іспанії у звичайне життя. Можна поекспериментувати та створити власний мікс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *