Як правильно обрати міжкімнатні двері

Новини Вінниці Статті

При плануванні інтер’єру будинку дуже важливо, щоб усі елементи гармонійно поєднувалися між собою. Гарно підібрані міжкімнатні двері можуть створити яскраво виражену межу між окремими приміщеннями або ж, навпаки, згладити її і перетворити декілька кімнат на один великий затишний простір.

Які двері для внутрішнього користування краще вибрати?

Серед тисяч варіантів дуже важко визначитися який з цих варіантів кращий та чому. Тому пропоную розібратися більш детальніше у цьому. У нашому сайті https://dveri-vsim.com.ua/mizhkimnatni-dveri є багато фільтрів, які допоможуть Вам у пошуку.   Насамперед, потрібно визначитися, яка конструкція міжкімнатних дверей буде найбільш зручною та практичною для кожного приміщення.

Відкривні двері — найбільш класична конструкція.  Такі двері поєднують в собі простоту монтажу та високу функціональність, підходять для будь-яких приміщень. Найголовніша  їхня перевага – гарна звуко- та шумоізоляція, що актуально для спальні чи дитячої кімнати. Для широких дверних отворів, наприклад, у вітальні, можна встановити подвійні двері.

Розсувні двері — зручна та легка в управлінні конструкція, яка не вимагає додаткової площі під час встановлення. При відкриванні двері зсуваються вздовж стін або ховаються у спеціальні ніші. Такий варіант дверей підходить як для великих приміщень, наприклад вітальні, так  і в тих випадках , коли потрібно зекономити простір , наприклад, для технічного приміщення.

“Двері-книжка” – варіант дверей, що складаються з декількох стулок, які при відкритті нагадують собою «книжку». Це найкомпактніша конструкція, що застосовується в обмежених просторах, коли відчинені двері при відкриванні створюють «мертву зону». Такі двері зручно встановлювати в коморах, вбиральні чи на кухні.

Яку конструкцію дверей краще вибрати?

Щитові міжкімнатні двері складаються з дерев’яного каркасу, обшитого зовні панелями з деревоволокнистої плити середньої щільності, можуть бути різноманітного дизайну. Незважаючи на те, що ця модель відноситься до продукції середнього класу, вона характеризуються гарною якістю, високою функціональністю, цікавими дизайнерськими рішеннями.

“Фільончасті” двері складаються з дерев’яного каркаса, заповненого фігурними дощечками – фільонками, виготовленими з натурального дерева або МДФ. Всередині дверей можуть встановлюватися панелі зі скла та інших композиційних матеріалів.

Головні переваги – міцність, гарна звукоізоляція, вишуканий зовнішній вигляд та цілком доступна ціна.

Приховані двері в сучасному інтер’єрі

При створенні сучасних інтер’єрів дизайнери все більше пропонують двері прихованого монтажу як останній тренд у ремонті. Такі двері відрізняються прихованою алюмінієвою коробкою, відсутністю лиштви завдяки монтажу коробки безпосередньо в стіну, та прихованими петлями, роблячи дизайн більш естетичним та мінімалістичним.

Двері прихованого монтажу мають одну важливу відмінність від інших варіантів міжкімнатних дверей. При їх виробництві на дверне полотно наноситься спеціальний ґрунт, щоб надалі на нього можна було нанести шар фінішної обробки. Після встановлення полотна можна фарбувати, наносити шпалери, штукатурку чи інший фінішний шар оздоблення.

Ось основні особливості конструкції дверей прихованого монтажу:

Прихована алюмінієва коробка. Це означає, що коробку, в якій встановлюються двері, після чистового оздоблення стін не видно зовні, що надає естетичне та сучасне оформлення дверей.

Відсутність лиштви. Коробка монтується безпосередньо у стіну. Традиційні монтажні зазори, які у звичайних дверях закриваються лиштвою, в даному випадку відсутні, тому в лиштві немає необхідності.

Приховані петлі. Конструкція коробки не передбачає інших петель – тільки приховані, яких не видно з зовнішнього боку дверей.

Отже, як Ви помітили варіантів безліч. Допомогти у цьому розібратися можна зателефонувавши до нас або ж відвідати наш офлайн магазин за адресою:

  • • м. Вінниця, вул. Замостянська 34а, тел. 0672003456
  • • м. Хмельницький, вул. Свободи 12а, тел. 0973708251

Зробимо Ваш ремонт комфортнішим та чекатимемо саме на Вас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *