Все потече: в Україну йде довгоочікуване потепління

Новини Вінниці Новини України

Найближчого тижня на українців чекає відносно тепла погода. Температура буде поступово підвищуватися, місцями повітря прогріється до +5°…+8°. Періодично очікуються опади у вигляді дощів, мокрого снігу та снігу. До кінця тижня температура знову трохи знизиться, проте сильних морозів не очікується. 

Початок тижня в Україні ще буде холодним, а на сході та північному сході навіть морозним, до -1°…-5°. Очікується мінлива хмарність, але без опадів.

З вівторка, 23 січня, температура почне поступово підвищуватися. На сході, в Полтавській і Сумській областях ще буде -2°, а на решті території стовпчики термометрів піднімуться до 0°…+3°, на півдні місцями – до +6°. На заході та півночі України пройдуть опади у вигляді снігу та мокрого снігу.

У середу, 24 січня, потепління продовжиться. Практично по всій країні повітря прогріється до 0°…+5°, лише на сході буде 0°…-1°. На заході продовжиться мокрий сніг і дощі. Опади також торкнуться Житомирської та Вінницької областей.

В середині тижня, 25 січня, вже по всій Україні буде стабільний “плюс”. Місцями на півдні та на Прикарпатті повітря прогріється до +6°…+8°. Опади у вигляді дощів і мокрого снігу охоплять практично всю країну.

Перед вихідними в Україні буде похмуро, опади продовжаться по всій країні, проте температура трохи знизиться. Через це очікуються дощі, мокрий сніг, а на заході сніг.

На вихідних в Україні стане ще трохи прохолодніше. До кінця тижня в більшості областей буде 0°…+2°, однак на півночі і в деяких центральних областях вдень буде -1°…-4°. Опадів стане менше, але все одно буде похмуро.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *