Перед Новим роком в Україні знову потеплішає

Новини Вінниці Статті

Судячи з прогнозу, в центральних областях денна температура коливається від +3 до +7 градусів, а на заході країни чекайте потепління до +8 градусів. У східних регіонах, очікується підвищення температури на кілька градусів.

25 грудня (понеділок): Очікується тепла погода без опадів по всій Україні. У центральних областях удень +3-+7 градусів, на заході до +8 градусів, у східних регіонах близько 0, на півдні до +7 градусів. Невеликі дощі можливі у Луцьку, Вінниці, Полтаві та Миколаєві.

26 грудня (вівторок): Температура підвищиться практично у всіх регіонах. Київ утримається на позначці +5 градусів. У західних та південних областях до +8-9 градусів, східні області залишаться близько 0 градусів. Опади не очікуються.

Західні та південні регіони радітимуть несподіваному потеплінню: до +10-+11 градусів тепла. В інших регіонах також підйом температури та хмарна погода без опадів.

27 грудня (середа): Сонце освітлюватиме українське небо, хоча очікується помітне похолодання. У центральних областях до +4-6 градусів, західні області до 5 градусів, схід буде на позначці близько 0 градусів.

28 грудня (четвер): Температурний діапазон залишиться приблизно на тому ж рівні, опадів не очікується в більшості регіонів. Очікується ясна погода.

29 грудня (п’ятниця): Температура залишиться в помірному діапазоні: +4-+9 градусів у різних областях України.

Але навіть із цими непередбачуваними коливаннями температури новорічна ніч у більшості областей обіцяє бути без опадів. Прихід нового року в різних частинах країни відрізнятиметься: у південних областях очікується до +7 градусів, зберігаючи весняні температурні показники. На заході країни також буде тепло, але вже до +3 градусів. У той час як східні області, наприклад, Харків та Донецьк, зустрінуть новий рік із прохолодою, але все ж таки плюсовою температурою.

Такі температурні екстремуми несуть свій неповторний шарм свята. Незважаючи на туманні перспективи в окремих регіонах, Україна готується до зустрічі нового року в атмосфері тепла та світла, нагадуючи про те, що погода, як і життя, сповнена сюрпризів.

Пише znaj.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *