Взимку пенсіонери зможуть отримати ще по 5 додаткових енергоощадних ламп

Новини Вінниці Статті

З 5 грудня у всіх сільських відділеннях Укрпошти, крім Київщини, для пенсіонерів розпочнеться додатковий обмін LED-ламп. На Київщині ця частина проєкту стартує трохи згодом — 12 грудня.⠀

Щоб отримати ще по 5 енергоощадних ламп пенсіонерам потрібно просто завітати у відділення з паспортом, РНОКПП, пенсійним посвідченням та активним номером телефону.⠀

Старі лампи, які раніше потрібно було надавати одразу при обміні, вони зможуть принести у відділення Укрпошти протягом місяця з моменту отримання п’яти нових. Зараз доступні для обміну на всій території України близько 18 млн енергоощадних ламп.

Програма діятиме, доки світлодіоди будуть в наявності на кожному окремому відділенні.⠀Також у розпалі обмін для юридичних осіб: медичних закладів, шкіл, дитячих садочків, поліклінік та СББ. Вони можуть отримати LED-лампи, подавши відповідну заяву в застосунку Дія.

Готуймося завчасно, щоб енергосистема витримала навантаження за складних умов. За попередніми оцінками, економічний ефект від обміну ще 18 млн світлодіодних ламп дозволить сумарно економити одночасно до 1000 МВт, що дорівнює роботі блока атомної електростанції.

Повідомляє пресслужба “Укрпошти”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *