Яка тварина стане символом 2024 року і які кольори приноситимуть удачу: повне пояснення

Новини Вінниці Топ

Дні минають швидко, тому до початку 2024 року залишилося не так багато часу, як здається. А це означає, що вже зараз варто цікавитися прогнозами згідно зі Східним календарем.

Розповідаємо, яка тварина стане символом наступного року та який колір буде сприяти успіху.

Рік якої тварини 2024-й та що вона означає

За Східним календарем, 2024 рік опиниться під заступництвом Зеленого Дерев’яного Дракона. Перш за все, він символізує енергію, міцність, силу та вважається наймогутнішим знаком китайської астрології. 

Загалом дракон — істота досить небезпечна. Проте у цьому випадку боятися його не варто, адже саме Дерев’яний Дракон є найгнучкішим з-поміж інших. Таким чином він вчить пристосовуватися до навіть самих несприятливих умов. І чим більше труднощів виникне у 2024 році, тим більше буде дано сил, щоб їх подолати. 

Щодо розчарувань, то їх, на жаль, повністю уникнути не вийде. Вони можуть виникнути від присутності у життя несерйозних людей. Тому зустрічей, а тим більше будь-яких особистих стосунків з такими особами слід максимально уникати.Рік якої тварини 2024-й та що вона означаєФото: Freepik

Які кольори приноситимуть удачу у 2024 році

Крім того, що дракон дерев’яний, варто звернути увагу на його забарвленість, адже зелений — колір позитиву, який означає розквіт природи та прилив енергії, уособлює оновлення, відродження, початок нового життя. Які кольори приноситимуть удачу у 2024 роціФото: Freepik

Коли настане рік Зеленого Дерев’яного Дракона

Цьогоріч святкування Нового Року в Україні припаде у ніч з неділі (31 грудня 2023) на понеділок (1 січня 2024). Однак початок кожного року в країнах Південно-Східної Азії настає пізніше, ніж за загальноприйнятим григоріанським календарем. Тому Рік Дракона, згідно зі Східним календарем, розпочнеться 10 лютого 2024 року і завершиться 28 січня 2025-го.

Повний цикл Східного календаря дорівнює 60 років, відповідно символи повторюються тільки один раз в шістдесятиріччя. Таким чином, попереднім роком Зеленого Дерев’яного Дракона був 1964, а наступним буде аж 2084 рік. Коли настане рік Зеленого Дерев’яного ДраконаФото Fotolia

Як треба зустрічати Рік Зеленого Дерев’яного Дракона

Готуючись до зустрічі рокуДракона варто врахувати, що цій тварині не подобаються рутина та буденність — його потрібно зустрічати по-особливому, ретельно підготувавшись, і це стосується не лише щедро накритого столу, але й внутрішнього настрою та емоційного стану. Необхідно спробувати відкинути нудьгу й сумні думки, та з надією дивитися у прийдешній рік. 

Що стосується оздоблення будинку чи квартири, воно повинно бути яскравим та святковим. Можна використати багато блискучих прикрас і різноколірних гірлянд, на ялинку слід повісити дерев’яні іграшки, серед яких найбільшою має бути фігурка Дракона. 

Готувати потрібно різноманітні частування, але, як не дивно, тут Дракон надає перевагу простоті. Тож на стіл варто поставити страви з круп, яблук та свіжу зелень. 

Вбрання учасників святкування повинно бути особливим, з безліччю блискучих аксесуарів: брошок, кольє, намистин, сережок і т.д.Як треба зустрічати Рік Зеленого Дерев’яного ДраконаФото: Freepik

Особливості людей, народжених у рік Зеленого Дерев’яного Дракона

Люди, що з’явилися на світ у Рік Дракона, володіють гарними розумовими здібностями, силою волі й витривалістю. Найбільш виразні риси їхнього характеру — це чесність, справедливість та вміння тримати слово. Загалом всі “дракони” сильні особистості, яким нерідко вдається досягнути успіху у кар’єрі та водночас визнання серед колег й керівництва. Але ніякі досягнення не здатні змінити доброти та співчутливості, якими наділені ці люди. Тож їм можна довіряти й не боятися, що вони почнуть глузувати з чиїхось невдач. Навпаки, народжені у цей рік одразу протягнуть руку допомоги й поділяться вдачею. 

“Дракони”, завдяки своїм здобуткам, мають шанс стати світовими знаменитостями, і такі випадки в історії траплялися й не раз. Фрідріх Ніцше, Іммануїл Кант, Зигмунд Фрейд, Сальвадор Далі, Джон Леннон, Жан Жака Руссо, Бернарда Шоу, Андре Моруа — всі вони були народжені у Рік Зеленого Дерев’яного Дракона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *