Чим приваблює автовласників КАСКО від страховика №1 в Україні

Новини Вінниці Новини України

13 років поспіль страхова компанія ARX посідає почесне перше місце на українському ринку КАСКО. Онлайн на сайті arx.com.ua можна розрахувати ціну поліса та отримати всю необхідну інформацію для оформлення страховки без посередників.

П’ять програм КАСКО від ARX

28 років досвіду роботи у сфері страхування допомогли компанії розробити програми, що повністю відповідають запитам автовласників.

У 2023 році СК ARX пропонує 5 програм КАСКО:

  • • Класік — авто до 15 років, франшиза від 0%, немає обмежень щодо кількості страхових випадків на термін дії договору;
  • • Лайт — для авто до 10 років, клієнти самі вибирають найважливіші страхові ризики; мінімальний включає ДТП, викрадення та повне знищення внаслідок стихійного лиха;
  • • 5+ — для авто до 10 років, передбачає до 3 евакуацій на рік;
  • • Смарт — принцип «плати як їздиш», економія до 35% під час укладання нового договору;
  • • Все включено — для авто до 15 років, захист від девальвації гривні, вибір франшизи від 0 до 10%.

ARX — єдина компанія в Україні з системою прозорого зворотного зв’язку Transparent Customer Feedback. 95% власників полісів КАСКО «Все включено» повністю задоволені строками та якістю врегулювання страхового випадку.

Корисна опція КАСКО за кордоном

Поліс Зелена карта відшкодовує збитки потерпілим у ДТП за кордоном, але не компенсує збитків винуватцю аварії. ДКАСКО від ARX працює за кордоном, клієнти мають фінансовий захист у разі непередбаченої ситуації з машиною за межами України.

Страхування власного автомобіля діє в країнах Євросоюзу, Шенгенської угоди, Туреччині, Великобританії, Молдові, Балканських країнах, Грузії, Вірменії та Азербайджані.

Купити поліс КАСКО можна без візиту до офісу

Влітку 2023 року страхова компанія спростила порядок оформлення договорів КАСКО. Замість огляду машини в офісі компанії, клієнт самостійно здійснює фотовідеофіксацію транспортного засобу в мобільному застосунку MyARX. Отримані медіафайли оцінюють, після цього легко та швидко можна придбати поліс.

Служба підтримки 24/7 та мобільний додаток MyARX

Для автовласника важлива цілодобова комунікація зі страховою компанією — викрадення або ДТП можуть статися коли і де завгодно. Служба підтримки СК ARX працює в режимі 24/7, доступна онлайн, у соціальних мережах, месенджерах, мобільному додатку.

Застосунок MyARX зберігає всі страхові поліси клієнта та членів його сім’ї в режимі офлайн, нагадує про строки дії страховок, забезпечує комунікацію зі службою підтримки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *