Британія надасть українським біженцям квитки на «Євробачення»

Новини Вінниці Новини України

Уряд країни запропонував 3 тисячі квитків на пісенний конкурс переміщеним українцям, які проживають у Великій Британії. Про це повідомили у Міністерстві культури Британії.

З моменту вторгнення Росії в Україну рік тому мільйони українців були змушені покинути свої домівки, багато з них знайшли притулок у Великій Британії. Ті, хто перебуває у країні за програмами «Будинки для України», «Українська родина» та «Програма розширення для України», зможуть подати заявку на отримання квитків на всі дев’ять концертів, включаючи півфінали, допрем’єрні шоу та фінал 13 травня. 

Це жест підтримки України та українського народу, адже після вторгнення Росії українці не мають змоги провести конкурс на своїй землі, незважаючи на те, що вони виграли його у 2022 році.

Міністр культури Великої Британії Люсі Фрейзер заявила, що Велика Британія має за честь приймати захід від імені України і прагне щоб український народ був у центрі святкування. Виділення квитків для українців дозволить їм відвідати захід і відсвяткувати багату культуру та музику своєї країни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *