У дефіциті — бензин: ситуація на вінницьких АЗС

Новини Вінниці

У Вінниці ситуація із постачанням пального покращилася: дизель та газ є майже на усіх заправках міста. У дефіциті — бензин. Заправляють за раз не більше 30 літрів пального. Пріоритет — автівки критичної інфраструктури. Про це Суспільному розповів помічник оператора на одній із заправок міста Олександр.

АЗС “UPG”

Ціна газу на заправці “UPG” по Немирівському шосе – 32 гривні за літр. Вінничанин Анатолій у черзі три години. Каже, обіцяють залити 30 літрів, хоча ще тиждень тому давали лише 10.

“На сьогоднішній день це нічого, буває і довше стоять. Треба терпіти. Зараз ми однакові, але нічого дочекаємося перемоги і все буде добре. Зараз заправляюся газом, є і бензин, але з ним зараз зовсім проблеми”, – каже Анатолій.

У дефіциті — бензин: ситуація на вінницьких АЗС
Фото: Суспільне

АЗС “БРСМ”

На АЗС “БРСМ” табло не світиться. Втім, заправитися все ж можна. За словами помічника оператора автозаправки Олександра, у наявності є газ та дизель.

“Дизель по 45 гривень, а газ по 38 гривень за літр. Періодично паливо підвозять, так п’ятдесят на п’ятдесят”, – розповідає Олександр.

З власних джерел Суспільному відомо, заправляють на “БРСМ” також бензином. Щоправда, купити пальне можна у додатку “БРСМPlus”. Завдяки цьому додатку можна купити і понад 30 літрів дизелю. Але ціна буде дорожчою — 54, 99 гривень за літр.

По паливній картці заправляється водій вантажівки Андрій. Розповідає, за 50 літрів дизпалива заплатив 2 219 гривень, тобто за літр вийшло — 44, 39 копійок.

“Я розвантажився і пустий приїхав, щоб фурою тут не крутитися. У мене завантаження на Івано-франківськ, Буковель. Ситуація критична. За 4 дні у Вінниці лише перший раз заправився”, – говорить Андрій.У дефіциті — бензин: ситуація на вінницьких АЗСФото: Суспільне

“Укрнафта”

На “Укрнафті” інформаційне табло теж вимкнене. Але газ є — 34 грн 35 копійок за літр. Ним заправляють зараз без талонів. Але дизель та бензин продають лише по них і для водіїв на спецавтомобілях. Це поліція, рятувальники, військові, каже працівник заправки Олександр.

“Газ поки тільки привезли, то заправляємо без талонів. За готівку до 2 тисячі літрів. А далі будемо по талонах. А то на спецтранспорт. Поки пальне погано привозять”, –каже Олександр.

Джерело новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *