Сервіс доставлення ліків Liki24 відновив роботу. У які міста доставляють і всі наявні препарати

Новини Вінниці Новини України

Платформа для пошуку та замовлення ліків Liki24 відновляє доставлення препаратів майже по всій території України. Користувачі можуть зробити замовлення й отримати його у відділеннях «Нової пошти» й «Укрпошти», а в деяких містах навіть працює адресна доставка.

Платформа Liki24 вирішила відновити доставлення 15 700 медпрепаратів, щоб українці в багатьох містах і селищах могли отримати необхідні ліки. Для безперебійної роботи сервіс навіть створив логістичний центр у Хмельницькому. Замовити ліки можна на сайті Liki24, а також у мобільному застосунку для iOS та Android.

Відправляють препарати через поштових операторів «Нова пошта» й «Укрпошта» того ж або наступного дня. Також у деяких містах країни працює адресна доставка. Кур’єр може привезти ліки Києві, Вінниці, Дніпрі, Кам’янському, Кропивницькому, Львові, Полтаві, Кременчуці, Рівному, Тернополі, Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, Чернівцях, Кривому Розі, Черкасах, Обухові, Ужгороді, Івано-Франківську й Одесі.

Окрім того, на Liki24 можна отримати гуманітарну допомогу. У добірці можна знайти знеболювальні, антисептики, ліки для ШКТ, вітаміни, предмети гігієни для жінок і дітей тощо. Усі ці речі передали як допомогу українцям європейські компанії. Їх доставляють безоплатно через «Укрпошту». Щоправда, кількість препаратів обмежена.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *