«Першочергово – комфорт пацієнтів»: дитячому відділенню Козятинської лікарні подарували функціональні ліжка

Відео Новини Вінниці Топ

Дитяче відділення Козятинської центральної районної лікарні отримало 22 нових функціональних ліжка. Благодійну допомогу медичному закладу надало Громадське об’єднання Ірини Колесник – активістки, волонтерки та депутатка облради від партії «Європейська Солідарність». 

У ГО зазначають: попри численні заяви високопосадовців з Уряду Зеленського-Шмигаля про поліпшення забезпечення медичних закладів та фінансову підтримку медичного персоналу, більшість закладів Вінницької області працюють у вкрай скрутному становищі.Зокрема, Козятинська центральна районна лікарня недофінансовується на понад 40% від реальних потреб. 

До участі у благодійності долучаються і політики – зокрема голова фракції партії «Європейська Солідарність» у Вінницькій обласній раді Андрій Гижко. 

«Громадське об’єднання депутатки обласної ради від партії «Європейська Солідарність» Ірини Колесник дуже чітко працює з лікарнями і бачить, які є проблеми із забезпеченням халатами, масками, киснем, концентраторами, ліжками, врешті-решт…»,  –  зауважив Андрій Гижко

Ірина Колесник

«Дякую Андрію Гижку за  допомогу нашій лікарні. Потреба у лікарень наразі великі, тому що вони переживають недофінансування. Це не перша наша допомога: ми вже завозили сюди тренажери, вакцинальні ліжка, столики. Першочерговими для нас є безпека людей та забезпечення комфорту пацієнтам»,  – каже Ірина Колесник 

«Ці функціональні ліжка допоможуть лікувати діток. Впевнений, такі справи слід робити частіше, об’єднуючи для цього максимальні зусилля. Роблячи такі подарунки лікарням ми таким чином зменшуємо фінансове навантаження на заклади та допомагаємо громаді покращувати якість медичних послуг», – пояснив депутат облради від «ЄС» Павло Пойда 

«Дякую Ірині Колесник за допомогу для нашого дитячого відділення. Це дуже серйозна допомога для того, щоб ми могли розміщувати у нас хворих дітей разом із батьками», –  підтвердив важливість такої благодійної допомоги в.о. директора лікарні Олександр  Євтушок. 

До слова,  лише за останній рік Козятинська центральна районна  лікарня отримала від Громадського об’єднання ірини Колесник допомогу у вигляді захисних костюмів, функціональних ліжок, тренажерів та іншого медичного обладнання на понад мільйон гривень.

Детальніше – у сюжеті наших партнерів з YouTube-каналу Вінниця.NOW.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *