«Не буду брати участі у цьому шоу!»: Порошенко відмовився свідчити у ДБР (відео)

Відео Новини Вінниці Новини України Топ

Петро Порошенко прибув на добит до ДБР, але відмовився давати свідчення у так званій «вугільній справі». П’ятий Президент  назвав ситуацію довкола нього «переслідуванням опозиції».

Порошенко зазначив, що виконує умови закону, тому прибув на допит по «нікчемній справі». Проте він відмовляється співпрацювати зі слідством.

«Я точно не буду брати участі у цьому шоу…Ніякої співпраці з мого боку не буде, бо тільки легітимізує злочинні дії Зеленського і Татарова. Це буде принциповою позицією», – заявив він представникам ЗМІ. 

Також Петро Порошенко наголосив, що йому намагаються завадити проводити політичну діяльність. Зокрема політик розповів, що минулого тижня «мав бути в НАТО для переговорів про військову допомогу» та зустрітися з міністрами закордонних справ ЄС.

В свою чергу, адвокат Порошенка Ілля Новіков сказав, що «все було недовго». За його словами, відмова від давання показів «не була несподіванкою для слідчих».

«У відповідь на звернення адвокатів зазначили, що слідство вже встановило, що їм було потрібно. Бо вони відмовляються викликати Зеленського, Арахамію і решту осіб із наших клопотань, які висловлювались по цій справі, що їм нібито все ясно, що була зрада, сприяння тероризму. Слідство не бачить необхідності допитувати. Фактично говорять, що слідство вже закінчене, хоча формально це не так», — сказав адвокат.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *