Потрапили під напругу: на Ладижинській ТЕС загинули двоє працівників

Новини Вінниці Топ

На Ладижинський ТЕС загинули двоє працівників підрядної організації. Трагічний випадок стався вранці, сьогодні, 27 січня.

На підприємстві інформують, що працівники потрапили під напругу. Колеги викликали для потерпілих «швидку», однак медики реанімувати їх не змогли.

 «27 січня 2021 о 7:50 год двоє працівників підрядної організації “Сіті енерджі” під час проведення робіт на електрофільтрах енергоблоку №2 Ладижинської ТЕС потрапили під напругу. Енергетики Ладижинської ТЕС оперативно викликали швидку медичну допомогу на місце події. Прибулі на місце лікарі розпочали реанімаційні заходи, проте згодом констатували смерть обидвох працівників », – зазначено в повідомленні підприємства.

За інформацією поліції, загиблі – мешканець Дніпропетровської області, 1991 року народження, та мешканець Донеччини, 1968 року народження. За фактом смерті працівників розпочало кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 КК України (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що призвело до загибелі людей). За такий злочин передбачено покарання – до 8 років позбавлення волі.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *