Відкриття виставки «Пізнання України через гроші: від Київської Русі до Євромайдану»

Новини Світу Новини України

24 січня 2022 Посольство України в Республіці Корея взяло участь у відкритті спеціальної виставки на відзначення 30-річчя встановлення дипломатичних відносин між Україною і Республікою Корея у Музеї грошей Банку Кореї.

Разом виставку відкривали Заступник Голови Банку Кореї Пак Джонг-Сок, Генеральний директор Департаменту комунікацій Джун Іль-Донг, Директор Музею грошей Кім Джін-Янг, куратор проєкту Кім Ільда та менеджери проєкту Джун Кю-Те та Рю Хьонг-Джонг.

Виставка, що має назву «Пізнання України через гроші: від Київської Русі до Євромайдану», експонує близько 250 пам’ятних монет та інших українських грошей, які висвітлюють розмаїття тем про Україну.

Виставка є прекрасною можливістю дізнатися більше про культуру та мистецтво України та розширює уявлення про її історію і традиції, а також є чудовим прикладом співробітництва двох дружніх народів.

Період дії виставки – 25.01.2022 – 13.11.2022.

Проєкт реалізовано Банком Кореї та Музеєм грошей Банку Кореї за сприяння Посольства України в Республіці Корея, Національного Банку України, Музею грошей НБУ, МЗС України.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *