На Вінниччині обирають найкращого спортсмена чи спортсменку року

Новини Вінниці

Мешканці Вінниччини мають нагоду проголосувати за найкращого спортсмена чи спортсменку області у 2021 році. Онлайн-голосування триває на сайті регіонального відділення НОК.

На звання «Кращий спортсмен року» за версією інтернет-користувачів претендують:

Дмитро Даниленко

Майстер спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное,кращий спортсмен травня, червня, та вересня за такі досягнення. Чемпіон світу з веслування на байдарках і каное. Це звання він здобув на Чемпіонаті світу у Копенгагені (Данія) на дистанції 500 метрів (К-4) у складі українського екіпажу байдарки-четвірки.

Олег Царьков

Кращий спортсмен серпня – багаторазовий чемпіон та призер міжнародних змагань, чемпіонатів України, член Національної збірної команди України зі стрільби кульової, Заслужений майстер спорту України, учасник Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро та Токіо.

Анна Панова

Краща спортсменка жовтня – майстер спорту міжнародного класу, чемпіонка та рекордсменка України, чемпіонка Європи серед юніорів у 2016 році, бронзова призерка Чемпіонату світу серед юніорів та срібна призерка Чемпіонату Європи у 2017 році, срібна призерка Чемпіонату Європи серед молоді у ривку 2021 року.

Проголосувати за свого фаворита чи фаворитку можна ТУТ до 1 лютого 2022 року.

За матеріалами видання Vежа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *