«Повертаюся, щоб захищати Україну»: Порошенко повідомив, коли прибуде до Києва

Новини Вінниці Новини України Топ

Петро Порошенко повернеться в Україну 17 січня. Про це п’ятий Президент та лідер партії «Європейська Солідарність» повідомив на своїй сторінці у Facebook. Він зауважив, що повертається не для того, щоб «захищатись від Зеленського», а щоб «захищати Україну від некомпетентного керівництва і зовнішньої агресії».

«17 січня я, як і обіцяв, повернуся до Києва,  аби з’явитися у суді та провести зустріч із Генеральним прокурором, користуючись правом народного депутата на невідкладний прийом. Повертаюся не для того, щоби захищатися від Зеленського, а для того, щоб захищати Україну від некомпетентного керівництва і зовнішньої агресії. Від спроб зелених клептократів збудувати авторитарний режим і придушити опозицію, як це відбулося в Білорусі, Росії та Казахстані. І як це Янукович марно намагався зробити в Україні», – заявив Петро Порошенко.

Очільник «ЄС» також повідомив, що в умовах зростання військової загрози з боку Росії має працювати з європейськими та американськими партнерами  задля активізації  міжнародної підтримки України. Оскільки чинна влада цього не робить, Порошенко продовжує дипломатичне турне.

«Дивно, що в дні такої напруги виконувач ролі Президента постить відосик, що залишилося за кадром новорічного відосика. Він розважається з цуциками в спортзалі, з Єрмаком у Гуті. Відпочиває в Буковелі разом  з Коломойським, своїм годфазером і головним вигодонабувачем від перебування Зеленського в офісі Президента», – зауважує п’ятий Президент.

«Коли при владі неадеквати, опозиція має діяти ще активніше. Тому наступний тиждень – з 10 по 15 січня – працюватиму в Європі над захистом України від російської агресії та підтримкою демократії в нашій країні», – повідомив Петро Порошенко».

Окрім того, Порошенко висловив переконання, що українці  дадуть гідну відповідь на ще одну  спробу створити в Україні авторитарний режим.

«Ми не дамо демонтувати демократію, Україну і українську державність», – підсумував п’ятий президент.

Читайте також: «Зеленський мене ненавидить і боїться»: Порошенко прокоментував справу про «державну зраду»

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *