Після важкої хвороби помер вінницький атовець Олег Табачук

Новини Вінниці Топ

Пішов з життя вінничанин, ветеран АТО/ООС Олег Табачук. Причиною смерті 45-річного військового стала важка хвороба.

Олег Табачук служив у Повітряних Силах ЗСУ, кілька разів їздив у відрядження на фронт у  складі зведеної групи Командування ПС ЗСУ. Був відомий під позивним «Дукат», обороняв авдіївський коксохім.

«Наше знайомство відбулось у Авдіївці на коксохімі, куди приїхала разом з друзями-волонтерами, привезли допомогу. Усміхнений, щирий, уважний, відповідальний, і, надзвичайно, гостинний, таким запам’ятався Олег в першу зустріч,таким він був і в наступні. Ті, хто з волонтерів їздили на Авдіївський коксохім знали, що завжди зустрінуть, супроводять сіміки з групи Дуката», – розповідає про «Дуката» волонтерка, депутатка Вінницької міської ради Олена Верлан-Кульшенко.

Останнім часом Олег Табачук боровся із пухлиною.

«Потім була Вінниця, знайомство з Євгенією-дружиною Олега, все переросло в дружбу, яка зародилася там, на війні… Наші зустрічі з Євгенією і Олегом були нечасті, але завжди сповнені тепла, розповідей про навчання Олега в академії, розмов про дітей, якихось незначних питань, обговорень, і раптом дзвінок Євгенії про те,що Олег захворів. Вінниця. Лікування в Києві, обстеження після цього… Зустріч в кафе. Переписка у вайбері. Обстеження восени з смскою від Олега, що пухлина не збільшується… Далі повідомлення з традиційними фейсбучними картинками – побажаннями… І… військовий госпіталь…

Зима… Повідомлення з двох слів: “Олег помер”…», -розповідає Олена Верлан-Кульшенко.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *