Де шукати новорічний настрій? ТОП локацій у Києві

Новини Вінниці Новини України Фото дня

Де провести новорічні свята?

Наша чарівна блогерка Юлія Бенцлер запрошує до Києва та рекомендує найкращі новорічні локації та заходи столиці.

Головні міські майданчики

▶ Традиційно, Софіївська площа – головна локація країни та головна ялинка запалить свої вогні 19 грудня. Дивакуватої шапки, як минулого року, не буде:). Тематика святкування – поява світ Сина Ісуса Христа. У зв’ярзку з цим на нас чекає вертеп та панно з фігурами 38 героїв святої родини.

▶ Навколо пам’ятника Богдану Хмельницькому облаштують ковзанку.

▶ Офіс Президента (Банкова, 11) також готує відкриття своєї локації 19 грудня. Усі головні частини новорічного декору вже встановлені: ялинка, на вікнах будівлі з’явилися маленькі зелені деревця. Крім того, на площі встановили будиночки для продажу їжі, сувенірів та напоїв. Також вже встановлено ковзанку, яку залишилося лише залити льодом.

▶ Roshen (проспект Науки, 1) 11 грудня відкрив свою головну новорічну ялинку та Winter Village із Резиденцією Санти. Містечко працює у будні з 12:00 до 20:00, а у вихідні та святкові дні – з 10:00 до 20:00. Тут ви можете написати листа Санті, насолодитися неймовірною прогулянкою на ковзанах навколо ялинки, зробити своїми руками новорічні сувеніри та поїсти солоденького.

▶ Контрактова площа. 19 грудня буде відкриття якогоїсь нереальної ковзанки! Зазначають, що довжина – 200 метрів і ширина – 6 метрів! А ще шестиметрова тьюбінгова гірка із оглядовим майданчиком, фудкорт і музична сцена.

▶ ВДНГ (проспект Глушкова, 1) вже відкрив свою «Зимову країну». Тут нас дивуватимуть на 20 новорічних локаціях: «Музей нового року», ковзанка, Флуфіландія – парк казкових героїв, фабрика атракціонів та інше.

▶ з 17 грудня у парку імені Шевченка нас тішитиме «Країна Святого Миколая». Окрім ялинки, нам на радість купа фото-зон, алеї Добра та Любові, аніматори та фудкорт.

▶ Резиденція Святого Миколая у Лаврі (Лаврська, 15). Тут усі бажаючі зможуть зустрітися зі Святим Миколаєм, побачити традиційну Арку бажань, «королівство кривих дзеркал», написати листа Святому Миколаю, зробити фото на згадку. Також ви зможете подивитись експозицію казкових полотен художниці Нати Расп, вишукані ажурні скульптури Володимира Балібердіна, клаптеві дива від Асоціації майстрів клаптевого шиття України, новорічні твори UAHA (Українська Асоціація Ручної Творчості). Резиденція працюватиме до 26 грудня у середу-п’ятницю з 14:00 до 16:30, у вихідні з 11:00 до 16:00. Вхід: 100 грн.

Вистави та концерти

▶ Балет. Звичайно ж, «Лускунчик» традиційно буде в Оперному театрі (Володимирська, 50). Вистави відбудуться 29-31 грудня (по 2-3 балети на день!).

▶ Крім того, іншу постановку «Лускунка» можна буде переглянути в Жовтневому палаці (Алея Героїв Небесної Сотні, 1).

▶ Ще один «Лускунчик» чекає нас у Культурному центрі «Freedom Hall» та Театрі «Актор» 19 грудня та 9 та 16 січня відповідно.  Музичний спектакль із геніальною музикою Петра Чайковського можна дивитися всією сім’єю. Вхід: 100-700 грн

▶ Новорічна феєрія Штрауса. 30 грудня у Національній Філармонії (Володимирський узвіз, 2) ви зможете насолодитися магією живої музики короля віденського вальсу. Вхід: 100-700 грн

▶ Цирк (пр. Перемоги, 2) запрошує нас на циркову містерію «Дива Різдва-2022». У святковому новорічному шоу: виступи акробатів, жонглерів та повітряних гімнастів. Вистави відбуватимуться з 17 грудня по 16 січня. Вхід: 50 – 550 грн.

▶ Планетарій (Велика Васильківська, 57/3) порадує дітлахів ЗD-казкою-мюзиклом «Аліса в країні Нового року». Вистави розпочнуться 18 грудня. Вхід: 300-450 грн.

▶ Платформа Арт-завод (Магнітогорська, 1-а) ох як підготувався! Тут на вас чекають не просто ковзанка (розміром 1500м2) та фуд-корд, але кожні вихідні льодове шоу від всесвітньо відомих фігуристів циркових артистів, акробати, жонглери, ковзани-ходулі та повітряні DJ-шоу на висоті. Насолоджуйтесь зимовою атмосферою щодня з 10:00 до 22:00.

За містом

▶ Добропарк (с. Мотижин, Київська обл.) відкрив резиденцію «Українського Санти» – Доброчара, який, за легендою, є вченим та охоронцем природи. На території вже облаштований парк світлових 3D-фігур (тут їх близько 50), тюбінгова гірка та атракціони, фудкорти, музей новорічних іграшок та зони для проведення майстер-класів та фотозйомок.

▶ Osocor Winter Residence (Виноградна, 2) відкрив для нас чарівний Хогсмід! Тут, як і минулого року льодовий майданчик, атракціони та безліч зимових «чарівності». Вхід: від 350 грн.

▶ Екскурсію на Фабрицу ялинкових іграшок (смт Клавдієво-Тарасове, вул. Успенська, 1) можна відвідати і в пізнавальних цілях (тут вам покажуть, як виготовляють іграшки), і з метою отримання новорічного настрою. Вся інформація за телефонами: (067) 407 57 00, (073) 058 04 44.

Чарівна пошта

▶ У будинку Головпоштамту (Хрещатик, 22) відкрилася новорічна пошта. Дітлахи можуть кинути свій лист у спеціальну новорічну поштову скриньку. Кажуть, що відправники листів отримуватимуть подарунки від «Новорічного чарівника».

▶ Поштова резиденція прийматиме листи до 25 грудня включно. У графі «одержувач» дітки мають написати: «Новорічному чарівнику (саме так!). Вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001».

▶ До 31 грудня працює ще одна пошта – «Пошта Діда Мороза» на Даринку (Біломорська, 1). Шухлядки з конвертами шукайте на території маркет-молу зона Wi-Fi. Крім того, тут на вас чекають круті фото-зони, новорічний ярмарок і всяка різна магія.

Інста зони

▶ Kyiv Food Market (Московська, 8) запалив тисячі вогнів на будівлі та густо прикрасив свою вхідну групу ялинками. Тут можна поїсти, випити гарячі напої та зробити новорічні фото.Також варто прогулятися територією Creative State of Arsenal. Величезна медуза, що знаходиться на території Creative State, приваблює всіх любителів insta place. Якщо у вас немає фото, терміново потрібно це виправити!

▶ Мілкбар (Шота Руставелі, 16) запрошує до себе в гості ростовими пряничками при вході.

▶ ЦУМ вже запалив вогні на своїй будівлі та подарував нам казку Лускунчика у своїх вітринах.

▶ Дитячий світ (Малишко, 3) – один із головних магазинів для дітей у столиці вже також у казкових вогнях та яскравих вітринах.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *