У Вінниці «майже інкогніто» побував Синютка: що готують у «ЄС»?

Новини Вінниці Топ

У Вінниці днями побував народний депутат, перший заступник голови партії «Європейська Солідарність» Олег Синютка.  

Джерела «Вінниця.ОК» у «Європейській Солідарності» повідомляють, що приїжджав заступник Петра Порошенка зовсім не для того, щоб роздивлятись «туристичні магніти» міста.

Деталей візиту не розкривають, але кажуть, що  скоро його результати можна буде побачити по роботі партійної структури «ЄС» на Вінниччині.

Синютка – колишній голова Львівської ОДА, і добре знається на організаційній роботі. Можна припустити, що його поїздка до Вінниці стосувалася саме питання розбудови партії. Візит відбувся непомітно для місцевих медіа, можна сказати, ледь не інкогніто, тож,  вочевидь, він був присвячений делікатним внутрішньопартійним питанням.  

Схоже, у Порошенка вирішили максимально використати зростаюче розчарування вінничан Зеленським зі «слугами» та Гройсманом зі «стратегами» і посилити конкурентну боротьбу на місцевому електоральному полі.

Проте, є й інша версія: можливо, у керівництіві «ЄС» визріло незадоволення роботою Вінницької обласної парторганізації. Є підстави думати, що просто зараз у вінницькій «ЄС» готують кадрові зміни чи розробляють нові напрямки та вектори роботи.  

Втім, все це – лише припущення. Але ж не подивитись на вимкнений фонтан Roshen та руїни готелю «Південний Буг» приїздив заступник Порошенка, врешті-решт?   

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *