Вінницький вчитель, підозрюваний у розбещенні школярок, вийшов на свободу під заставу

Новини Вінниці

Вчитель однієї зі шкіл Вінниці, підозрюваний у розбещенні неповнолітніх, вийшов з-під варти під заставу. Як повідомляють у Вінницькому апеляційному суді, заставу у майже 200 тисяч гривень сплатив його батько.

Повідомляється, що апеляційний суд залишив без змін ухвалу слідчого судді, якою підозрюваному вчителю фізкультури було визначено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тим самим рішенням було визначено і суму застави для підозрюваного – 190 тисяч 320 гривень.

Сторона обвинувачення просила не обирати підозрюваному альтернативний запобіжний захід, однак апеляційний суд відхилив скаргу прокуратури. Адвокат же з рішенням першої інстанції погодився.

Апеляційний розгляд відбувся в закритому режимі. Ймовірний злочинець, учитель однієї з вінницьких шкіл, перебуває на волі.  Заставу сплатив його батько.

До слова, окрім розбещення неповнолітніх, 24-річному педагогу інкримінують домагання дитини для сексуальних цілей. За такі кримінальні правопорушення передбачено до 8 років ув’язнення.

Нагадаємо, підозрюваного у сексуальних злочинах вчителя затримали 23 листопада. На педагога поскаржились батьки однієї з учениць.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *