У Вінниці планують збільшити кількість працівників «Муніципальної варти»

Новини Вінниці

У Вінниці планують залучити 7 працівників комунального  підприємства  «Муніципальна варта», тобто, по одному – на кожен населений пункт.

Як повідомляє Місто на Бугом, першу половину дня вони будуть знаходитися  в місцевій школі, адже йдеться про безпеку дітей. У другій половині дня, працюватимуть з мешканцями та реагуватимуть на звернення щодо порушень правил благоустрою. 

Інспектори забезпечуватимуть публічний порядок у школах, під час навчання, та стежитимуть за  дотриманням правил благоустрою на семи приєднаних територіях.

Якщо  практика  охорони публічного порядку на приєднаних територіях,  дасть  позитивний  результат,  то кількість інспекторів в цих населених пунктах, будуть збільшувати. Адже території великі і роботи там доволі багато.

Наразі  інспектори  Муніципальної  варти  працюють у кожній  вінницькій  школі. Програма «На варті  міського порядку»,  фінансується з бюджету громади.

До слова, Вінниця – єдине місто, в якому з 2013 року діє така  програма.  За період реалізації вона довела свою ефективність.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *