Вінничани просять про ремонт дороги та новий тротуар по вулиці Трамвайній

Новини Вінниці

Відремонтувати дорогу та облаштувати тротуар по вулиці трамвайній – із таким проханням звернувся до міської ради мешканець Вінниці Андрій Третяк. Свою пропозицію він виклав в електронній петиції.

Автор зазначає, що у вказаному районі зведено житловий комплекс «Авалон», через що на вулиці суттєво збільшився потік автомобілів.

«Дорога в незадовільному стані, ширина не дозволяє здійснити повноцінний роз’їзд, особливо на ділянці від вул. Хм. Шосе до перетину з вул. М.Амосова. Автівки припарковані вздовж узбіч, що додатково створює перешкоди руху. Щодня вулицею проходить значна кількість пішоходів, серед яких чимало дітей. По цій дорозі пролягає маршрут до 26-ї школи, дитячого палацу мистецтв, зупинок громадського транспорту. На даній дорозі були випадки ДТП за участю пішоходів та велосипедистів», – пише автор петиції. 

Андрій Третяк стверджує, що відсутність тротуару та дороги, яка б відповідала існуючим нормативам, на даній ділянці не сприяє безпеці руху та підвищує аварійність на дорозі.

Підтримати петицію можна за посиланням. Міська рада буде зобов’язана відреагувати на звернення, якщо воно набере щонайменше 350 підписів.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *