«Вакциновані та відкриті»: школа на Вінниччині перемогла у конкурсі

Новини Вінниці

В Україні оголосили результати конкурсу «Вакциновані та відкриті», який проводили серед працівників шкіл. В переліку переможців один заклад з Вінниччини. 

Про це повідомляють у Міністерстві освіти та науки України. 

Завершився всеукраїнський конкурс «Вакциновані й відкриті» серед закладів освіти. Вони мали змогу виграти цінні подарунки, якщо принаймні 80% колективу повністю вакцинувалися від COVID-19. Розіграш подарунків проводило Міністерство освіти і науки, Міністерство охорони здоров’я, а також магазин гаджетів та аксесуарів «Цитрус» 

На конкурс подалися 6134 школи. В п’ятнадцятку переможців потрапив один заклад з Вінницької області, а саме Тирлівська філія Шляхівсього опорного закладу Гайсинського району Вінницької області.

«Призи буде надіслано щойно департаменти освіти підтвердять рівні вакцинації у колективах шкіл-переможниць. Усім учасникам буде надіслано почесні відзнаки та гарантовані призи за публікації про конкурс у соціальних мережах під хештегом #ВакцинованіВідкриті. Вітаємо переможців! А всім щепленим педагогам дякуємо за те, що захищаєте своє життя та здоров’я в умовах пандемії заради себе та ваших учнів!», – йдеться у повідомленні. 

Школи та позанавчальні заклади Шостки беруть участь у Національному конкурсі  «Вакциновані й відкриті!» - SHOSTKA.INFO :: интернет газета Шостка. Новости  Шостка

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *