Фестиваль гастрокультури «проСАЛО і доСАЛА», який мав відбутись у Вінниці на півострові «Бригантина», перенесли на 2022 рік. Причиною скасування заходу стала епідеміологічна ситуація у місті.
«На жаль, погіршення епідеміологічної ситуації і запровадження додаткових карантинних обмежень (у т.ч. під час проведення масових заходів) не дозволяє вповні втілити концепцію гастрофестивалю і може негативно вплинути на комфорт та безпеку учасників. Розуміючи ситуацію станом на кінець вересня, організатори не можуть вводити просторові обмеження, що різко зменшить доступ до майданчиків», – інформують у Департаменті маркетингу та туризму Вінницької міської ради.
Враховуючи обставини, фестиваль було вирішено перенести на 2022 рік. Водночас, організатори зазначають, що вінничани та гості міста зможуть скуштувати цікаві локальні страви та найкраще у світі вінницьке сало в ряді закладів-партнерів фестивалю, про що обіцяють повідомити додатково. Нагадаємо, 9-10 жовтня на території півострова Бригантина мав пройти фестиваль вінницької гастрокультури. У рамках заходу планувався фудкорт вінницьких гастрозакладів, ярмарок місцевих виробників, майстер-класи та дегустації, кулінарні змагання.
Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці