Вінничанин незаконно вирубував дерева на території заповідної зони

Новини Вінниці

У понеділок, 6 вересня, у селі Садківці Могилів-Подільського району   51-річний місцевий житель незаконно вирубував дерева.

Як повідомляють у Національній поліції, протягом тижня чоловік вже вдруге попадається «на гарячому» за вчинення аналогічного злочину.

На місці вчинення правопорушення у нього поліцейські вилучили бензопили, а автомобіль, завантажений деревиною – помістили на арештмайданчик. 

Близько 12.00 правопорушника виявили працівники групи реагування патрульної поліції Могилів-Подільського відділу поліції.  

Тиждень тому поліцейські зупинили на дорозі транспортний засіб, яким керував 51 – річний місцевий житель. Чоловік  без відповідних документів  перевозив зрубані дерева цінних порід.

Транспортний засіб затримали, помістили на арештмайданчик та розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 246 ККУ (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу). 

Вчора, 6 вересня, протиправні дії цього ж чоловіка поліцейські задокументували вдруге  – під час незаконної порубки лісу на території заповідної зони.  

Другий автомобіль, завантажений деревиною, поліцейські також помістили на арештмайданчик та розпочали ще одне провадження за аналогічною статтею Кримінального кодексу України. За такі правопорушення передбачено покарання – до трьох років позбавлення волі. 

Досудове розслідування триває. 

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *