В аеропорту Вінниці відкрилась масштабна виставка «АГРО-Вінниця». ФОТО

Новини Вінниці Топ

В аеропорту Вінниці відкрилась масштабна виставка «АГРО-Вінниця».

Нагадаємо, що у регіоні вона проходить вперше. Тут зібралось близько 200 українських виробників та дилерів сучасних сільськогосподарських машин.

Загалом на виставку з’їхалась велика кількість гостей з різних куточків України. Особливо цікава техніка фермерам, агрохолдингам та підприємствам. Окрім великої кількості техніки тут також пропонують продаж запчастин до мото техніки, сучасні системи засобів зв’язку, квадрокоптери, геодезичні пристрої, мінеральні добрива та багато іншого.

Учасники називають виставку дуже важливою подією, адже саме під час таких заходів зав’язуються нові партнерські та ділові контакти. Самі ж підприємці відзначають, що Вінниччина є аграрною областю і досить великі об’єми продажів відбуваються саме тут. Регіон – один із лідерів, на якому сфокусовані виробники, і у їхніх планах нарощувати продажі. Вони відзначають: попри те, що виставка проходить вперше, це досить потужний захід. Тож сподіваються, що буде багато клієнтів.

Презентація нової техніки та устаткування відбувається не лише на стендах, а й в справжніх польових умовах за допомогою демо-показів. Для усіх учасників виставки «АГРО-Вінниця» передбачений кулінарний фестиваль вуличної їжі та тематичні фотозони.

Нагадаємо, що дістатися до виставки можна безкоштовними мікроавтобусами від центрального автовокзалу. Триватиме подія до 9 вересня.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *