Віннницька «Нива» перемогла черкащан та закріпилась серед лідерів Другої ліги

Новини Вінниці

У гостьовому матчі проти «Дніпра» з Черкас вінницькій «Ниві» вдалося підтвердити статус фаворита. Вінничани перемогли суперника з рахунком 0:2 завдяки голам Дениса Громока та граючого президента клубу Артура Загорулька.

Як інформує пресслужба вінничан, перший гол гості могли забивати вже на 4 хвилині, однак удар Євгенія Костюка прийшовся у поперечину.

На 11-й хвилині небезпечно «огризнулися» черкащани: Даніїл Чижик пробивав у рамку, але кіпер «зелено-білих» Максим Гурідов спромігся витягнути снаряд і повести на кутовий.

У другій половині тайму гра майже вирівнялася, але після перерви вінницькі футболісти знову почали пресингувати суперника на його половині поля. На 49-й хвилині рахунок було відкрито: Віктор Георгієв вивів на ударну позицію в карному майданчику Дениса Громока. І той не схибив, вціливши у кут воріт! 0:1.

Далі гра йшла переважно під контролем вінницької команди, яка в гостях продовжувала діяти «першим номером». Хоча й господарі мали гольові можливості. Приміром, на 66-й хвилині в тісняві біля наших воріт пару черкащан ледь не проштовхнули ігровий снаряд у ціль.

Остаточну крапку у грі поставив Артур Загорулько. Після розіграшу штрафного удару він головою з близької відстані вразив ціль. Причому протидії із боку оборонців «Дніпра», які залишили нашого небезпечного голеадора на самоті, не спостерігалося.

Після шести матчів «Нива» перебуває на четвертій сходинці турнірної таблиці групи «А» другої ліги. 

Технічні дані

Чемпіонат України з футболу. Друга ліга. Група “А”

«Дніпро» (Черкаси) – «Нива» (Вінниця)

05.09.21 Черкаси. Стадіон “Черкаси Арена”

Головний арбітр: Галіцин Р. (Київ)

Асистенти арбітра: Каморніков Д, Супрунюк П.

Голи: Громок Денис, 49 хв., Загорулько Артур, 69 хв.

Жовті картки:, Савісько Ярослав, 67 хв., Кузнєцов Євген, 69 хв., Біда Сергій, 82 хв. – Громок Денис, 76 хв., Хохлов Вадим, 80 хв., Петрик Дмитро, 83 хв.

«Дніпро» (Черкаси):

1.Самойленко Кірілл – 5.Онищенко Євгеній, 6.Кузнєцов Євген, 15.Вінніченко Богдан, 69.Клюс Анатолій, 8.Івахно Максим (44.Пиріг Маркіян, 75 хв.), 11.Іваночко Юрій, 27.Копил Сергій (97.Кос Олег, 64 хв.), 17.Чижик Даніїл, 9.Бистрицький Кирило (30.Біда Сергій, 46 хв.), 10.Савісько Ярослав (23. Черненко Максим, 83 хв.).

Головний тренер: Ільницький Тарас

«Нива» (Вінниця):

1.Гурідов Максим, – 17.Бондар Дмитро, 4.Петрик Дмитро, 3.Хохлов Вадим, 23.Борячук Олександр (33.Слінкін Андрій, 87 хв.), 5.Калітов Олександр, 7.Георгієв Віктор (70.Брижчук Антон, 78 хв.), 44.Худік Роман, 99.Костюк Євгеній (34.Громок Денис, 46 хв.), 11.Маляренко Ігор (89.Козьбан Дмитро, 46 хв.), 10.Загорулько Артур (9.Браславський Ярослав, 88 хв.).

Запасні:  35.Шкарбан Євген, 8.Кучер Володимир, 20.Гемега Віталій, 13.Сербул Едуард, 22.Чухно Валерій.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *