Вінницький клуб з тхеквондо шукає приміщення для тренувань

Новини Вінниці

Збірна клубу з тхеквондо Red SUN залишилися без зали для тренувань. Орендоване приміщення, в якому займалися спортсмени, затопило: прорвало трубу у підвалі.

Про це пише «Суспільне».

У залі з’явилася пліснява і грибок. Поки погода, діти тренуються просто неба. Зокрема, на стадіоні Вінницького національного технічного університету.

Через нестабільні погодні умови, тренування на вулиці часто доводиться скасовувати. А ще, додає, це контактний вид спорту, тут є падіння, то ж для занять потрібне мʼяке покриття. Серед вихованців клубу — чемпіонка України, призери всеукраїнських змагань та кандидати в майстри спорту — тож без відповідного приміщення для занять, додає Карапетян, майбутні змагання та перемоги — під загрозою.

"Змагання під загрозою": вінницький клуб з тхеквондо шукає приміщення для тренувань

Нині «редсанівці» у пошуках нової зали для тренувань, каже Карапетян, тренерка та чемпіонкою світу і Європи з самбо. Поки що вони не перебувають у списках жодної спортшколи, то ж по допомогу до місцевих спорткомітетів не зверталися. Додає, сподівається, що її спортивні досягнення для міста не залишаться без уваги і їм все ж допоможуть з орендою приміщення.

Поки спортсмени не знайдуть зали для тренувань, їм дозволили займатися на манежі спортивного комплексу «Колос», втім лише на місяць, каже Карапетян. За цей час намагатимуться знайти відповідне приміщення для тренувань.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *