Через дефіцит квитків до Одеси запускають елітний потяг з душем всередині: як він виглядає і ціна квитка

Новини Вінниці Новини України

Через суттєвий дефіцит квитків на потяги в «Укрзалізниці» вирішили збільшити їх кількість, зокрема у південному напрямку. Компанія додала потяги до Одеси, шлях яких проходить через Вінниччину. Один з них складають виключно елітні вагони.

Як зазначають в УЗ, з 9 серпня почав курсувати поїзд №287/288 Київ — Одеса із зупинками у Козятині, Жмеринці, Вінниці та Вапнярці.

Потяг відправлятиметься через день по непарних числах до кінця літа, окрім 21 серпня. З Києва вирушатиме о 00:55, а зворотно з Одеси — о 13:33. 

Цей поїзд складатиметься виключно з вагонів класу RIC. Так називається міжнародний стандарт пасажирських вагонів, які призначені для руху як по вузьких (1435 мм), так і по широких (1520 мм) коліях, у кожному купе передбачено рукомийник. Місця в таких вагонах продаватимуться за принципом СВ: 2 пасажири на купе.

У кожному купе поїзда передбачений рукомийник, також у вагоні є пеленальний столик, мультимедійна система і душова кабінка.

Місця будуть продаються за принципом СВ, тобто – дві людини в купе.

Судячи з інформації на сайті УЗ, це люксовий вагон і ціна на одну людину складає 806,98 гривень.

До слова, СВ в поїзді Київ-Ізмаїл, наприклад, коштує близько 1350 гривень.

З Києва до Одеси запускають елітний поїзд з душем всередині: як він виглядає і ціна квитка

Скріншот з сайту Укрзалізниці

Поїзд № 274/273 Чернівці — Одеса зупинятиметься у Жмеринці та Вапнярці. Він курсуватиме з 15 серпня і до кінця літа через день по непарних числах. З Одеси він курсуватиме за схожим графіком: 8 та 10 серпня, а потім з 16 серпня по парних числах. З Чернівців він відправлятиметься о 17:05, а зворотно з Одеси — о 15:47.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Джерело новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *