Погана прикмета: 5 подарунків, які категорично не можна дарувати та приймати

Новини України Статті

Існує безліч забобонів і прикмет, за якими деякі речі можуть залучити нещастя. Розповідаємо про п’ять подарунків, які категорично не можна дарувати і приймати.

Носовичок

Існує повір’я, що подарований носовичок принесе проблеми зі здоров’ям. Якщо ж даний подарунок і не принесе горе, то проблеми у вашому житті обов’язково додадуться.

Перли

Такий подарунок принесе страждання та сльози власниці. Згідно з повір’ям, перли з’являється зі сліз молюска, який страждає і плаче від болю. Саме тому його власниця знайде нещастя.

Годинники

Наші предки вірили, що подарований годинник обіцяє розставання іменинника з людиною, яка подарувала їх. Також існує повір’я, що, коли годинник зупиниться, закохана пара розлучиться. У Китаї вірять, що подарований годинник скорочує життя.

Ніж

Згідно з міфом, подарований ніж зіпсує сімейне щастя. Якщо ж вам зробили такий подарунок, дайте натомість дрібну купюру або монету, таким чином ви перетворите подарунок у покупку.

Люстерко

Так як дзеркало передає негативну енергетику, новий власник буде страждати. В його родині можуть виникнути непорозуміння і сварки.

Порожній гаманець

Не можна дарувати порожній гаманець, він обіцяє  безгрошів’я. Якщо ж ви хочете подарувати цей аксесуар, то покладіть в нього купюру.

Джерело новини

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *