Вшанування Героїв, концерт та фотовиставка: у Вінниці відзначили День Повітряних Сил ЗСУ

Новини Вінниці Топ

У Вінниці відзначили День Повітряних Сил ЗСУ. Урочистості відбулись 1 серпня на території Командування ПС, що базується у місті.  

З нагоди свята відомство організувало День відкритих дверей. Відвідувачі мали нагоду відвідати концерт Центру військово-музичного мистецтва ПС ЗС України та скуштувати солдатської каші.

Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и на открытом воздухе)
Возможно, это изображение (12 человек, люди стоят, дерево и на открытом воздухе)

Крім того, представники Міністерства оборони України за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні на території Командування презентувало виставку фоторобіт та інформаційних плакатів, яка присвячена питанням як військової, так і невійськової співпраці між Україною та НАТО.

Возможно, это изображение (1 человек, стоит и на открытом воздухе)

Зокрема, на фото можна побачити результати роботи в Україні програми НАТО «Наука заради миру і безпеки», проекти, які працюють під парасолькою Агенції НАТО з підтримки і постачання, участь українських військових у спільних навчаннях під егідою Альянсу.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и на открытом воздухе)

Як інформують у Командуванні ПС, під час промови до військовослужбовців та гостей командувач Повітряних Сил генерал-полковник Сергій Дроздов зауважив, що з початком агресії РФ Повітряним Силам вдалося за короткий період суттєво вдалося наростити бойові спроможності виду:

Возможно, это изображение (7 человек, люди стоят и на открытом воздухе)

«Щиро дякую кожному солдату, сержанту, офіцеру та генералу за патріотизм, мужність і самовідданість з якими ви виконуєте обов’язки в сучасних умовах, – наголосив командувач виду генерал-полковник Сергій Дроздов. – Символічно, що у день святкування ми відкриваємо та освячуємо новозбудовану дзвіницю та капличку на честь Святого Архистратига Михаїла».

Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят, военная форма и на открытом воздухе)
Возможно, это изображение (10 человек, люди стоят и на открытом воздухе)

Полеглих за суверенітет та недоторканість України льотчиків вінничани вшанували хвилиною мовчання. До меморіального комплексу Алеї Героїв поклали квіти.

Возможно, это изображение (10 человек, люди стоят и на открытом воздухе)
Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят и на открытом воздухе)
Возможно, это изображение (один или несколько человек, памятник и на открытом воздухе)

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *