Рекомендації сформульовані комісією з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.
Про це повідомляє пресслужба ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області.
Для попередження харчових отруєнь, гострих кишкових отруєнь на території області до 1 жовтня керівникам (власникам) закладів громадського харчування, кулінарних цехів тощо рекомендовано утриматись від реалізації салатів, заправлених майонезом і соусами, що місять майонез, паштетів; заливних страв; млинців з сиром з непастеризованого молока; кремових кондитерських виробів; фаршированих страв з риби, птиці; маринованих дикорослих грибів непромислового виготовлення.
Крім того, комісія наголошує на необхідності суворого дотримання вимог при виготовлені, зберіганні і продажу кулінарних виробів, а також дотримання санітарних норм у всіх проміщеннях магазинів і закладів харчування.
Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці