У Вінниці пропонують зробити парковку біля Центрального Автовокзалу

Новини Вінниці

Вінничанин Олександр Павлович просить зробити парковку біля автовокзалу, адже наразі ставити там авто нікуди. «Прошу вплинути на керівництво Автовокзалу «Центральний» у вирішенні питання відкриття парковки, що знаходиться просто перед центральним входом. Закритою вона стоїть вже більше року, привід закриття – міфічне будівництво нового багаторівневого паркінгу (колись можливо)… А фактично для отримання коштів за в’їзд на територію (10грн з авто), але де логіка керівництва не зрозуміло, чому просто не зробити ту ж парковку платною? 
Ці дії вважаю незаконними та безвідповідальними, функціонування такого об’єкту інфраструктури міста як автовокзал неможливе без парковки!! Тим більше що вона вже є і нормально працювала до минулого року», йдеться у повідомленні.

Також Олександр вказує, що через постійну відсутність законного місця для паркування, вся прилегла територія підпадає під дію знаку «Зупинка і парковка заборонені». Створюються аварійні ситуації на дорозі що, в свою чергу, рано чи пізно, приведе до ДТП з травмуванням людей.  

Чоловік пропонує зробити парковку платною, аби там не стояли автомобілі цілий день. 

Підтримати петицію можна за ЦИМ посиланням.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *