У вінницькому Центрі вакцинації за вихідні щеплення від COVID-19 отримали більше тисячі містян

Новини Вінниці

Впродовж 17-18 липня у Центрі вакцинації населення проти COVID-19, який працював на території «Експоцентру» першу дозу препарату «Соmirnaty» від Pfizer отримали 1 248 містян. Водночас, за повідомленням міської ради, у Центрах первинної медико-санітарної допомоги Вінниці за два дні вакциною «СoronaVac» щепили 86 та ревакцинували 648 вінничан.

«У Вінницькій міській територіальній громаді 17 та 18 липня у приміщенні «Експоцентру» Вінницької торгово-промислової палати на Соборній працював  Центр вакцинації населення від COVID-19. Тут щеплювали усіх охочих, яким виповнилось 18 років. За два дні вакцинували 1248 людей. Вперше тут щеплювали вінничан препаратом «Соmirnaty» американського бренду «Pfizer», ‒ розповіла заступниця директора департаменту охорони здоров’я міської ради Світлана Стефанкова.

Також цими вихідними, 17 та 18 липня, в Центрах первинної медико-санітарної допомоги в стаціонарних пунктах щеплень імунізували 734 вінничанина. Щеплювали охочих китайською вакциною «CoronaVac».

Загалом, з початку вакцинальної кампанії у Вінниці проведено 45159 щеплень. Першу дозу препарату отримали 29704 людини, другу – 15455.

До слова, на попередніх вихідних в Центрі вакцинації у Вінниці щепився 221 містянин.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *