Xiаomi збирається випустити інтелектуальну сушарку для домашніх тварин

Новини Світу Фото дня

Коштуватиме такий чудо-пристрій $109.

Китайська корпорація останнім часом радує звичайних користувачів своїми незвичайними винаходами. На ринку з’явились масажні дихаючі подушки, термостійкі куртки з підігрівом, розумні кришки для унітазу і т.п. А  ось тепер компанія вирішила зробити приємне й домашніх улюбленців. 

Спеціалісти створили пристрій для тварин, який допоможе легко висушити хутро членів сім’ї після купання. Він захистить, таким чином, господарів від подряпин і позбавить від статичної електрики самих улюбленців.

Переваги інтелектуальної сушарки:

  • підтримує постійну температуру на рівні 38,5 градуса і нагрівається усього за 15 секунд, що дозволяє висушити навіть дуже вологу шерсть.
  • забезпечує циркуляцію повітря, що не тільки гарантує безпеку вихованцеві, а й знижує рівень шуму.
  • нейтралізує статичну електрику, відновлює лусочки на шерсті, а також формує захисний шар від вологи.

Фахівці запевняють, що такий винахід підійде навіть для найбільш боязких тварин, тому що кут огляду захисної дверки становить 180°. Прозора стеля допоможе вихованцеві перенести стрес,  а обсяг у 60 літрів дозволить розмістити всередині навіть великих псів. Максимальна вага не повинна перевищувати 9 кг. 

Продажі розумної сушарки вже  стартували на платформі Xiaomi Youpin. Виробник заявляє, що в пристрій вмонтований модуль, який позбавить і від неприємних запахів.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Джерело новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *