Тільки не вранці: 5 продуктів, якими небезпечно снідати

Статті Топ

Ці популярні продукти можуть призвести до розвитку серйозних захворювань.

Сніданок – перший і найважливіший прийом їжі. Він повинен бути багатий білками і заряджати енергією на весь день. Однак деякі продукти при вживанні на порожній шлунок можуть викликати подразнення слизової шлунка, порушити кислотно-лужний баланс і навіть привести до розвитку серозних захворювань. Для підтримки здоров’я варто виключити зі сніданку 5 продуктів.

Вафлі

Вафлі містять лише прості вуглеводи. Снідаючи цим продуктом ви не отримуєте корисних речовин і незабаром відчуєте голод.

Апельсиновий сік

Кислота, якої в цитрусових дуже багато, згубно впливає на порожній шлунок. Вона здатна швидко “роз’їсти” слизову оболонку. Якщо ви дуже любите цей напій, то краще віддати перевагу свіжовичавленому соку і пити його після обіду або вечері.

Солодка каша

Будь-яка цільнозернова крупа відмінно підійде для сніданку. Однак, не варто додавати до каши цукор або мед. Це не наситить організм надовго, а, навпаки, спровокує голод через деякий час.

Солодкий йогурт

Йогурт з магазину містить багато цукру, а також штучні добавки. Подібний початок ранку може привести до переїдання і бажання з’їсти більше солодкого протягом дня.

Тости

Цей продукт не зможе надовго наситити організм. У тостах міститься багато простих вуглеводів та цукру, через що ви не зможете ними насититися і незабаром відчуєте голод.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *