У Вінниці ветеранів АТО/ООС працевлаштовують охоронцями в школах

Новини Вінниці

У Вінниці ветеранів війни на Сході працевлаштовують у структурі муніципальної поліції. Місцевим учасникам АТО/ООС пропонують працювати охоронцями в школах. Пропозицією скористалось понад 100 воїнів. 

Як інформує видання «АрміяInform», «ветеранська» охорона налагоджена вже у більшості місцевих шкіл.

Днями ж оголосили про появу кількох нових вакантних посад, тож охочі мають всі шанси отримати офіційну роботу.

 «Завдання є відповідальним — забезпечувати порядок у школах. Працювати доводиться насамперед з дітками, а це хоч і не завжди просто, та цікаво. Особливих вимог до спеціалістів ми не висуваємо. Найголовніше — мати бажання працювати і бути учасником бойових дій», — коментує Арам Степанян, заступник директора КП «Муніципальна варта». Чоловік і сам є учасником бойових дій, тож не з чуток знає, наскільки важливу роль відіграє робота в питанні повернення до мирного життя після фронтових перипетій.

Працевлаштовані ветерани – різного віку. Серед охоронців шкіл є зовсім молоді хлопці, а є й уже поважні демобілізовані вояки. У «Муніципальній варті ВМР» запевняють, що зовсім не акцентують увагу на цьому моменті. 

«Жодних скарг на воїнів не надходило. Та й самі хлопці здебільшого роботою вкрай задоволені, більшість залишаються надовго, плинність кадрів – мінімальна», ‒ каже заступник директора «Муніципальної варти».  

Окрім того, підприємці Вінниччини часто хочуть працевлаштувати саме ветеранів АТО/ООС. Тож представники місцевих спілок завжди мають під рукою список демобілізованих, яким потрібна робота. Як тільки з’являються вакансії – їм одразу повідомляють. 

Ілюстративне фото ‒ «АрміяInform»

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *