Молоді та солідарні: у Вінниці розпочала роботу «молодіжка» «ЄС»*

Новини Вінниці

В офісі Вінницької територіальної організації «Європейської Солідарності» пройшли установчі збори «Солідарної молоді» – місцевої «молодіжки» партії. Захід із офіціозною назвою на ділі відбувся без жодного офіціозу та притаманних подібним подіям формалізму і пафосу. Це була невимушена бесіда охочих до активізму юнаків та дівчат із досвідченими партійцями, що виступали скоріше у ролі старших колег, ніж наставників чи «начальства».

Як і годиться у подібних випадках, зустріч почалася зі знайомства. «Солідарні та молоді» по черзі розповіли про себе.  

«Я навчаюсь на п’ятому курсі медичного університету, паралельно працюю, багато чого встигаю. Я сповнена ідей і готова до плідної роботи», – представилась дівчина Анастасія.

«А мені цікаво спробувати щось нове, і активізм для цього добре підходить», – сказала першокурсниця Карина.

Партійці, звісно, також представили себе молоді. Після чого дали кілька дружніх порад та настанов.

«Ми хочемо змін в усіх сферах. Ви повинні бути націленими на зміни. Націльтесь на командну роботу, на спільні проєкти. Ці проєкти можуть бути вузькопрофільними, наприклад волонтерськими, головне – спрямованими на позитивні зрушення та орієнтованими на ваші інтереси, на інтереси молоді», – звернувся до новоспечених активістів «молодіжки» керівник обласної парторганізації Андрій Гижко.

Керівниця секретаріату терорганізації Ольга Молодзієвська сказала юним колегам, що кожен з них віднині – молодий політик:  

«Ви – молоді політики, а тому у вас мають бути і політичні амбіції. Кожен з вас може бути і депутатом, і управлінцем. Але щоб не бути бездумними політиками, які не знають що роблять (а такі, на жаль, є), треба навчатись, готувати себе до великої політики. От для цього і є «Солідарна молодь».

А куратор «ЄС» на Вінниччині Василь Зернецький запевнив, що партійці радо підтримають усі ініціативи молоді.

«Будь-яка справа починається з ідеї, з планування, з команди, лише потім приходить результат. Нам з вами потрібно стати сутнісними. Вам потрібно формувати ідеї і почати їх реалізовувати. Усім, що вам потрібно для втілення корисних для громади оригінальних ідей – ми допоможемо», – наголосив Василь Зернецький.

Не відкладаючи справ на потім, члени «Солідарної молоді» Вінниччини одразу ж взялася за обговорення планів на майбутню роботу. Тож, активних та корисних для громади дій від них варто чекати вже зовсім скоро.  

*Матеріал надано прес-службою Вінницької територіальної організації «Європейської Солідарності» та опубліковано на правах реклами

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *