Вінницький фінансист пропонує оприлюднити розрахунки вартості проїзду у громадському транспорті

Новини Вінниці Топ

Вінничанам слід домагатися від міської влади оприлюднення розрахунків, за якими формується тариф на перевезення у громадському транспорті. Про це заявив фінансист, експерт із залучення інвестицій Дмитро Дідковський в ефірі «Інтелект-шоу ЄС».

Дмитро Дідковський зазначив, що міська рада надала вінничанам лише сухі цифри – вартість проїзду, як у випадку з маршрутними таксі, так і у випадку з електротранспортом, але не пояснила, як саме утворюється ціна квитка.

«Як тоді нам казали «ми порахували», але що порахували – так і не показали, так само роблять і зараз. Розрахунки нам так ніхто і не показує, але кажуть що порахували», – сказав фінансист.

Фахівець рекомендує містянам писати петиції до міської ради із вимогою оприлюднити розрахунки вартості проїзду. Таким чином, вважає  Дмитро Дідковський, кожен зможе переконатись у справедливості або несправеливості ціноутворення.    

«Хотілося б, щоб влада поділилася з нами розрахунками. Як ми можемо це зробити? Написати петицію!», – каже він.  

Ефір, де були сказані ці слова, можна подивитись тут.

Нагадаємо, «Інтелект-шоу ЄС» – це ток-шоу, яке виходить за підтримки Вінницької організації «Європейської Солідарності». Програма представляє собою дружнє обговорення вінничанами актуальних подій тижня.

Також нагадаємо, що з 1 серпня вартість проїзду у муніципальному транспорті Вінниці сягатиме 8 гривень. Вартість проїзду у маршрутних таксі з 1 червня становить 10 гривень.

Також читайте та дивіться:

Пірат Лукашенко та освіта на селі: вийшов 12-й випуск «Інтелект-шоу ЄС».

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *