Вінничани записують дітей до чергових дитячих садків

Новини Вінниці

Від вінницьких батьків надійшло 14 455 заяв на відвідування дітьми чергових дитячих садків цього літа. Як інформують у міській раді, наразі надійшло 7862 заяв від батьків, які планують, що їхні діти відвідуватимуть садочок у червні, а також 6593 заяв – у липні.

«Для того, щоб віддати дитину у черговий садочок, батькам необхідно написати в своєму ЗДО заяву. На сьогодні вже подано 7862 заяв на червень та 6593 – на липень. Наразі вирішено, що чергових ЗДО буде 32 – у червні та 28 – у липні, оскільки у липні в нас подано трохи менше заяв. Заклади дошкільної освіти працюватимуть у різних мікрорайонах нашої територіальної громади», – каже директор департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

У міськраді додають, що традиційно влітку у садках міста проводяться капітальні та поточні ремонти. Для того, щоб діти не дихали випарами лакофарбових та будівельних матеріалів, дошкільні заклади на час ремонтних робіт призупиняють роботу. У Вінницькій міській територіальній громаді залишаються працювати чергові садки.  

Визначено, що впродовж літа функціонуватиме майже 50 % чергових садочків усіх форм власності від загальної кількості.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *