В Академічному планують облаштувати нову бібліотеку

Новини Вінниці

У Вінниці планують відкрити нову бібліотеку для всіх вікових груп у новому приміщенні по вулиці Тимофіївській, що в районі «Академічний». Як повідомляє заступниця міського голови Галина Якубович на своїй Facebook-сторінці, відповідне рішення 3 червня ухвалив виконком міськради.

«В приміщенні буде відкрито бібліотеку в районі «Академічний» по вул. Тимофіївській. Це буде ще одна філія закладу культури «Вінницька міська бібліотечна система». Філія стане своєрідним культурно-просвітницьким соціальним центром і надаватиме послуги усім віковим категоріям населення нового сучасного житлового мікрорайону», ‒ каже посадовиця.

За її словами, ЗК «Вінницька міська централізована бібліотечна система» налічує 24 філії, які розташовані в різних частинах Вінницької міської ТГ. З цього року до складу філії увійшли 6 бібліотек новоприєднананих територій – сіл: Гавришівка, Малі та Великі Крушлинці, Щітки, Стадниця та Вінницькі Хутори. Роком раніше до ЦБС приєдналася бібліотека с. Десна.

Нагадаємо, на початку квітня стало відомо, що у Вінниці планують об’єднати кілька обласних бібліотек. З цього приводу вінничани писали петиції, зокрема, з проханням зберегти дитячу бібліотеку імені Франка в приміщенні на Соборній.  

Фото ‒ з Facebook-сторінки Галини Якубович

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *