Хотіла жити при церкві: у Вінниці розшукали жінку, яка зникла з двома маленькими доньками

Новини Вінниці

2 червня поліцейські розшукали у Вінниці жительку села Васютинці Барської громади. Жінка зникла днем раніше разом з двома маленькими доньками. Виявилося, розшукувана пішла з дому через релігійні переконання ‒ хотіла жити при церкві.

Як інформують у відділі комунікації Нацполіції Вінниччини, 1 червня близько 22-ї години на спецлінію «102» надійшло повідомлення матері зниклої про те, що її 32-річна донька з двома онучками віком 3 роки та 5 місяців пішла з дому. Телефона при собі жінка не мала. За словами заявниці, через релігійні переконання її дочка мала наміри жити при церкві, і весною цього року вона вже йшла з дому та їхала до Києва. 

За словами керівника відділення поліції №1 Жмеринського районного відділу поліції  Сергія Петлика, орієнтування про зниклу жінку та її дітей  надіслали усім територіальним підрозділам поліції Вінниччини та сусідніх областей. Також інформацію про зниклих розмістили у соцмережах та групах у мобільних додатках.

Вже наступного дня, 2 червня, до поліції зателефонувала вінничанка та повідомила, що у Центральному міському парку Вінниці на лавці вона побачила схожу жінку з дітьми, як у повідомленні про розшук у соцмережах.

«На місце прибув черговий екіпаж групи швидкого реагування роти особливого призначення поліції. Під час спілкування з’ясувалось, що, пішовши з дому, жінка поїхала в обласний центр, переночувала в готелі та збиралась шукати прихистку в церкві. Поліцейські забрали жінку з дітьми у відділення поліції, зателефонували її рідним, які невдовзі забрали її та дітей додому», ‒ повідомляють правоохоронці.

 (На фото – розшукувані з поліцейським відділення поліції №1 Жмеринського РВП)

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *